Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vuokra-autoilun monet mahdollisuudet ja edut!

Uutiset

Vuokra-autoilun monet mahdollisuudet ja edut!

Autovuokraamo Trekovan

Elämässä tulee vastaan yllättäviäkin tarpeita autoilua koskien. Etsit sitten mukavaa menopeliä työmatkalle, muuttoautoa, tilaratkaisua viikonlopun viettoon, tai vaikkapa tyylikkään kiesin sunnuntaiajeluun ystävän seurassa, tarjoamme sinulle edullisen ja laadukkaan paketin. Ehkä haluat toteuttaa pitkäaikaisen autohaaveesi ja kulkea automaattivaihtein kilometrit Hangon regatan kautta Ivalon erämökin pihaan.

Me Trekovanilla teemme autovuokrauksen helpoksi. Et maksa veroja, erillisiä vakuutusmaksuja tai yllättäviä kuluja, vaan edessäsi on huolettomia kilometrejä, ja puitteet autoilulle on hoidettu puolestasi. Maksat vuokran lisäksi vain polttoaineesta ja lähdet matkaan.

Kalustomme kattaa tarpeet matkustajien määrästä riippumatta, pikkuautoista minibusseihin. Meille asiakas on yksilö ja hänen tarpeensa ovat huomiomme keskipisteessä. Panostamme laatuun niin palvelussa kuin kalustossamme.

Hinta? Teimme vuokraamisesta helpon myös hinnaston osalta.
Katso tarjouksemme täältä ja ihastu uuden valikoimamme varusteluun.