Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

15 Sirkkalankatu
Turku, , 20500
Finland

+358 400 522 044

Paikallinen ja palveleva autovuokraamo Turussa.
Trekovan Oy, Sirkkalankatu 15, 20500 Turku. Henkilö- ja pakettiautot sekä pikkubussit yksityiskäyttöön ja yrityksille.

Uutiset

Trekovan täydentää Finn-Rentin tarjontaa Turussa

Oskari Eko

 

TIEDOTE ASIAKKAILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

 

                      Hyvät asiakkaamme, arvoisat yhteistyökumppanit, ennen joulua lupasimme kertoa teille alkuvuodesta jotain uutta. Tarkemmat yksityiskohdat muotoutuvat vasta ajan kanssa, mutta lähtökohdista pääsemme teille kertomaan jo nyt.

**

                      Ensin kuitenkin pieni päivitys yrityksen sisältä.

Ensisijainen sähköpostiosoite vuokrakyselyille ja –varauksille on edelleen turku(at)trekovan.fi. Varaukset ja kyselyt onnistuu toki edelleen myös nettisivujen kautta tai puhelimitse.

Lassi jatkaa vanhaan tuttuun tapaan, vastaten edelleen koko toiminnasta. Helpoiten tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla lassi.eko(at)trekovan.fi.

Pirjo hoitaa yrityksen laskutuspuolen, molempiin suuntiin. Laskutukseen liittyvissä asioissa voi olla suoraan yhteydessä sähköpostitse pirjo.eko(at)trekovan.fi.

Oskari on tullut entistä enemmän mukaan ja vastaa nykyään markkinointiin liittyvistä asioista. Toivoisimme, että kaikki markkinointiin liittyvät asiat osoitettaisiin suoraan Oskarille sähköpostitse oskari.eko(at)trekovan.fi tai puhelimitse 040 5239395.

**

                      Loppuvuodesta käynnistimme yhteistyön Finn-Rent –autovuokraamoketjun kanssa. Finn-Rent ketju toimii lähes koko Suomen alueella, yli 30 paikkakunnalla. Toimintamme jatkuu edelleen itsenäisenä perheyrityksenä, mutta yhteistyön kautta täydennämme ketjun tarjontaa vastaamalla toiminnasta Turun alueella. Lisäksi ryhmittymä Finn-Rent Oy ja Premium Rent Finland Oy on valittu yhdeksi Hanselin autonvuokrauspuitesopimustoimittajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme Budget-vuosien jälkeen paluun Hanselin piiriin.

FINN-RENT – REILU SUOMALAINEN AUTOVUOKRAAMO

"Finn-Rent on autovuokraamo, jossa haluamme kaiken onnistuvan. Palvelemme valtakunnallisesti suurimmissa kaupungeissa, lähelle sinua. Pian? Huomenna?  - Viikoksi? Sijaisautoksi? Muuttohommiin? Bändikeikalle? Vähän venähtää? Onnistuu!

Yksityisenä ja itsenäisenä vuokraamona pyrimme pitämään korvauksenkin kohtuullisena. Ja koska autot ovat olleet meille Finn-Rentissä elämää suurempi asia jo vuodesta 1988, kalustomme on aina viimeisen päälle kunnossa.

Netissä voit hoitaa varauksen vaikka aamuyöstä, puhelimeen vastaamme päiväsaikaan."

www.finnrent.fi

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

                      Toiminnassamme ei käytännössä tapahdu suuriakaan muutoksia. Toivotamme edelleen kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi. Luovutamme autot vuokralle edelleen suoraan hallista, kalustomme on tuoretta ja käymme autot läpi aina jokaista vuokraa varten. Auton saa pestynä, talvella lämpimänä ja kesällä viileänä!

                      Iso ketju tuo kuitenkin mukanaan meillekin uusia haasteita, mutta antaa myös enemmän mahdollisuuksia asiakkaillemme. Vaikka omaan autokalustoon ei ole tulossa tavallisesta poikkevia muutoksia, pystymme jatkossa vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin entistä paremmin. Finn-Rentin avulla saamme järjestettyä asiakkaillemme autoja laajemmalla valikoimalla – bändibusseista kuorma-autoihin – varsinkin pidemmille vuokrille.

Tarjontaan voi tutustua meidän sivujen lisäksi suoraan Finn-Rentin sivuilla.           

 

- Lassi, Pirjo & Oskari         

Kesä ja uutuudet ovat täällä taas!

Oskari Eko

Vaikka sää ulkona ei ole kovin kesäinen, kyllä kesä taas kohta on täällä! 

Perinteisesti keväisen lämpimät tuulet tuovat mukanaan myös muutamia uutuuksia valikoimaamme, niin myös tänäkin vuonna!

Tämän vuoden uusia tulokkaita ovat esimerkiksi

  • klassinen katumaasturi - Toyota RAW4
  • täysin uudenlainen crossover - Toyota C-HR
  • sekä meille paluun tekevä, uudistunut Toyota Corolla.

Lähes kaikki automme ovat kattavasti varusteltuja ja osassa autoissa pääsee kokemaan myös autoilun nykyaikaisia hienouksia, kuten esimerkiksi kaistavahti sekä etututka, joka tunnistaa edessä ajavan auton nopeuden hidastaen ja kiihdyttäen oman auton nopeutta sen mukaan.

Muista tehdä kesän varaukset ajoissa, jotta kesälomasi olisi ainakin autojen suhteen mahdollisimman huoleton ja mukava!

 

Jouluksi mummolaan?

Oskari Eko

Suunnittelimme edulliset kampanjahinnat joulun pyhiksi. Vuokraa auto viideksi päiväksi käyttöösi ja nauti huolettomista ajokilometreistä kun sinulle sopii. Kampanjapaketti sisältää 2000 kilometriä ja valittavanasi on juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokoluokan henkilöauto näppärästä Yariksesta tilavaan farmariin. Nykyaikainen, hyvin huollettu kalustomme takaa mukavan matkan – meiltä saat vuokra-auton aina siistinä ja pestynä käyttöösi.

Tutustu jouluisiin kampanjahintoihin ja varaa auto jouluksi käyttöösi >

Etkö löydä etsimääsi?
Kaikki vuokra-autot ja hinnasto >

Vuokra-autoilun monet mahdollisuudet ja edut!

Autovuokraamo Trekovan

Elämässä tulee vastaan yllättäviäkin tarpeita autoilua koskien. Etsit sitten mukavaa menopeliä työmatkalle, muuttoautoa, tilaratkaisua viikonlopun viettoon, tai vaikkapa tyylikkään kiesin sunnuntaiajeluun ystävän seurassa, tarjoamme sinulle edullisen ja laadukkaan paketin. Ehkä haluat toteuttaa pitkäaikaisen autohaaveesi ja kulkea automaattivaihtein kilometrit Hangon regatan kautta Ivalon erämökin pihaan.

Me Trekovanilla teemme autovuokrauksen helpoksi. Et maksa veroja, erillisiä vakuutusmaksuja tai yllättäviä kuluja, vaan edessäsi on huolettomia kilometrejä, ja puitteet autoilulle on hoidettu puolestasi. Maksat vuokran lisäksi vain polttoaineesta ja lähdet matkaan.

Kalustomme kattaa tarpeet matkustajien määrästä riippumatta, pikkuautoista minibusseihin. Meille asiakas on yksilö ja hänen tarpeensa ovat huomiomme keskipisteessä. Panostamme laatuun niin palvelussa kuin kalustossamme.

Hinta? Teimme vuokraamisesta helpon myös hinnaston osalta.
Katso tarjouksemme täältä ja ihastu uuden valikoimamme varusteluun.

Uudella ilmeellä kohti kiireistä kesäsesonkia!

Oskari Eko

Viime vuonna juhlavuoden kunniaksi alkanut ilmeen uudistus alkaa olla lähes valmis. Nettisivujen ja logon jälkeen vuorossa oli ulkomainosten päivittäminen. Näyttävien ulkomainosten suunnittelusta vastasi nettisivujen tapaan Schmidt Communications. Painotyö hoitui helposti ja vaivattomasti yhteistyössä Prigin kanssa! 

Uudistuksista huolimatta toimintamme periaatteet pysyvät edelleen samoina;

Paikallinen ja palveleva autovuokraamo räätälöi juuri Sinulle sopivan paketin jo yli 30 vuoden kokemuksella, oli kyseessä Yariksen päivävuokra tai isomman auton pidempi vuokraus! 

Uusi ilme nähtävillä samassa paikassa kuin ennenkin, Uudenmaankadun ja Sirkkalankadun kulmassa! Tule tutustumaan ja samalla voit kysellä kesän mahdollisuuksista ja tehdä varauksen hyvissä ajoin!

 

- O

Kesä saapui Autovuokraamo Trekovaniin

Autovuokraamo Trekovan

 
auris

Uusi Toyota Auris nyt meiltä

Kesä on pian täällä! Meille kesä tuli tänäkin vuonna hieman ennakkoon; autovalikoimamme uusin tulokas Toyota Auris on nyt saatavilla! Samalla uusimme aiempaa kalustoa uudempaan, esimerkiksi muutama aivan uusi Toyota Yaris, sekä Volkswagen Golf ovat nyt vuokrattavissa.

Muista tehdä kesän varaukset hyvissä ajoin etukäteen, jotta et jää ilman!

Uusin tulokas Toyota Auris on hyvin varusteltu, tyylikäs henkilöauto, jonka monipuolinen viihdekeskus monipuolisine liitäntöineen saa matkan sujumaan vaivattomasti, vaikka matkustaisit yksinkin! Perille löydät helposti sisäänrakennetun navigaattorin avulla ja matkan aikana voit turvallisesti soittaa ystävillesi Handsfree-toiminnon avulla.

Porukalla matkustettaessa tilavaan Aurikseen mahtuu hyvin isommatkin matkatavarat, olitpa matkalla sitten mökille tai vaikka golfkentälle.. Auris on erinomainen vaihtoehto pidemmällekin matkalle, matkustajien määrästä riippumatta! Suunnittele tänä vuonna kesälomasi ilman aikatauluja ja varaa Auris tekemään lomasta vaivaton ja taloudellinen!

Ota yhteyttä ja tutustu ennen kesää tarjoushinnoin! Erikoishinnat vain toukokuussa alkaneisiin vuokriin!

Toyota Auris Tarjous Norm.
Päivä 69 € 75 €
Viikonloppu 145 € 159 €
Viikko (sis. 1500 km) 250 € 259 €
Viikko (vapaat kilometrit) 270 € 290 €
2 vkoa (vapaat kilometrit) 500 € 540 €

Autoja rajoitetusti, tutustu myös muuhun valikoimaan!

 

-O