Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

15 Sirkkalankatu
Turku, , 20500
Finland

+358 400 522 044

Paikallinen ja palveleva autovuokraamo Turussa.
Trekovan Oy, Sirkkalankatu 15, 20500 Turku. Henkilö- ja pakettiautot sekä pikkubussit yksityiskäyttöön ja yrityksille.

Uutiset

Trekovan täydentää Finn-Rentin tarjontaa Turussa

Oskari Eko

 

TIEDOTE ASIAKKAILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

 

                      Hyvät asiakkaamme, arvoisat yhteistyökumppanit, ennen joulua lupasimme kertoa teille alkuvuodesta jotain uutta. Tarkemmat yksityiskohdat muotoutuvat vasta ajan kanssa, mutta lähtökohdista pääsemme teille kertomaan jo nyt.

**

                      Ensin kuitenkin pieni päivitys yrityksen sisältä.

Ensisijainen sähköpostiosoite vuokrakyselyille ja –varauksille on edelleen turku(at)trekovan.fi. Varaukset ja kyselyt onnistuu toki edelleen myös nettisivujen kautta tai puhelimitse.

Lassi jatkaa vanhaan tuttuun tapaan, vastaten edelleen koko toiminnasta. Helpoiten tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla lassi.eko(at)trekovan.fi.

Pirjo hoitaa yrityksen laskutuspuolen, molempiin suuntiin. Laskutukseen liittyvissä asioissa voi olla suoraan yhteydessä sähköpostitse pirjo.eko(at)trekovan.fi.

Oskari on tullut entistä enemmän mukaan ja vastaa nykyään markkinointiin liittyvistä asioista. Toivoisimme, että kaikki markkinointiin liittyvät asiat osoitettaisiin suoraan Oskarille sähköpostitse oskari.eko(at)trekovan.fi tai puhelimitse 040 5239395.

**

                      Loppuvuodesta käynnistimme yhteistyön Finn-Rent –autovuokraamoketjun kanssa. Finn-Rent ketju toimii lähes koko Suomen alueella, yli 30 paikkakunnalla. Toimintamme jatkuu edelleen itsenäisenä perheyrityksenä, mutta yhteistyön kautta täydennämme ketjun tarjontaa vastaamalla toiminnasta Turun alueella. Lisäksi ryhmittymä Finn-Rent Oy ja Premium Rent Finland Oy on valittu yhdeksi Hanselin autonvuokrauspuitesopimustoimittajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme Budget-vuosien jälkeen paluun Hanselin piiriin.

FINN-RENT – REILU SUOMALAINEN AUTOVUOKRAAMO

"Finn-Rent on autovuokraamo, jossa haluamme kaiken onnistuvan. Palvelemme valtakunnallisesti suurimmissa kaupungeissa, lähelle sinua. Pian? Huomenna?  - Viikoksi? Sijaisautoksi? Muuttohommiin? Bändikeikalle? Vähän venähtää? Onnistuu!

Yksityisenä ja itsenäisenä vuokraamona pyrimme pitämään korvauksenkin kohtuullisena. Ja koska autot ovat olleet meille Finn-Rentissä elämää suurempi asia jo vuodesta 1988, kalustomme on aina viimeisen päälle kunnossa.

Netissä voit hoitaa varauksen vaikka aamuyöstä, puhelimeen vastaamme päiväsaikaan."

www.finnrent.fi

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

                      Toiminnassamme ei käytännössä tapahdu suuriakaan muutoksia. Toivotamme edelleen kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi. Luovutamme autot vuokralle edelleen suoraan hallista, kalustomme on tuoretta ja käymme autot läpi aina jokaista vuokraa varten. Auton saa pestynä, talvella lämpimänä ja kesällä viileänä!

                      Iso ketju tuo kuitenkin mukanaan meillekin uusia haasteita, mutta antaa myös enemmän mahdollisuuksia asiakkaillemme. Vaikka omaan autokalustoon ei ole tulossa tavallisesta poikkevia muutoksia, pystymme jatkossa vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin entistä paremmin. Finn-Rentin avulla saamme järjestettyä asiakkaillemme autoja laajemmalla valikoimalla – bändibusseista kuorma-autoihin – varsinkin pidemmille vuokrille.

Tarjontaan voi tutustua meidän sivujen lisäksi suoraan Finn-Rentin sivuilla.           

 

- Lassi, Pirjo & Oskari